Kerstmenu met vis 2018

Dit leuke kerstdiner met vis heb ik samengesteld met deels nieuwe recepten en deels al bestaande receptuur van mijn site. De stoofpeertjes met frambozensaus zijn heerlijk met de hangop met kaneel. De pastinaaksoep heeft een van de dames van ‘Smaak, geur en kleur’ ooit gemaakt en was zo ontzettend lekker, dat het hier regelmatig op tafel verschijnt.
Morgen volgt weer een vegetarisch kerstmenu, deze keer zes gangen, en overmorgen volgt er een collage met een aantal populaire kerstgerechten van mijn site voor wie nog steeds niet kan kiezen.

Makreelmousse met zoetzuur van komkommer en wakamé

Pastinaaksoep

Gegrilde tonijn met Caponata

Stoofpeertjes met frambozensaus en hangop met kaneel

 

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.