Warme havermoutpap met koekkruiden en tuttifrutti

Ouderwetse warme havermoutpap, wat een traktatie is dat toch, vooral met koekkruiden, tuttifrutti en honing.
Dat was lekker genieten terwijl het buiten nog licht moest worden. Gelukkig hebben we een goede lamp om foto’s bij te maken.
Dit ontbijt is heerlijk verwarmend om de dag mee te beginnen, vooral in herfst en winter.

Je hebt nodig voor 1 persoon:
50 gram havermout
150 ml plantaardige- of gewone melk
1 tl koekkruiden
1 el honing
5 gedroogde pruimen (nachtje laten wellen in warm water)
3 gedroogde abrikozen (nachtje laten wellen in warm water)

Bereiding: verwarm de havermout met de melk  en koekkruiden al roerend gedurende 10 minuten, roer er een el honing door. Doe de havermoutpap in een kom en leg er de pruimen en abrikozen op. Geniet ervan met een lekkere mok ☕

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.