Gisteravond keek ik al uit naar deze “Sachertorte” in een glaasje, welke smaakt naar een chocoladetaartje. Ik maakte overnightoats met amandelmelk, havermout, banaan, cacao en amandelen. Erop en tussen kwamen kersen. Kijk voor meerdere lekkere ontbijtjes hier.
nodig voor een persoon:
voor de overnightoats:
25 g havermout
1/2 el cacao
25 g amandelen
4 walnoten
amandelmelk
in de ochtend:
1/2 banaan
Kersen (ontpit)naar smaak ertussen en erop
(voor)bereiding avond van tevoren: doe de ingrediënten voor de overnightoats in een kommetje (behalve de banaan, deze prak je er pas in de ochtend doorheen) en schenk er zoveel amandelmelk op dat het bedekt is, maar niet teveel. Dek af met plastic folie en zet in de koelkast.
bereiding s’ochtends: prak de halve banaan en doe door de overnightoats. Ontpit een aantal kersen en snijd ze door. Doe een laagje van de oats in een mooi glas, daarop wat kersenhelften, dan weer een laag oats en tot slot verdeel je er de rest van de kersen over, met wat mooie kersen voor de topping.