Op de huid gebakken zeebaars met gegrilde groenten

Een heel simpel en vooral heel erg lekker gerecht.

Nodig voor 4 personen:
Voor de gegrilde groenten;
4 el olijfolie
4 rode paprika’s in stukken zonder zaadlijsten
2 gele paprika’s in stukken
2 groene paprika in stukken
2 grote courgette in stukken
4 stengels bleekselderij in stukken
1 dikke teen geperste knoflook
versgemalen zeezout
1 tak rozemarijn naaldjes geritst en fijngehakt

voor de zeebaarsfilet:
Nodig voor 4 personen:
4 el olijfolie
40 gram roomboter
8 zeebaars-filets à 125 gram
gemalen zeezout en peper

Bereiding gegrilde groenten: hussel alles dooreen in een grote kom en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Zet de schotel 40 minuten in een oven van 200 graden..
Bereiding:

bereiding zeebaars: Verhit olie en de boter in twee koekenpannen, en bak de zeebaars-filets op de huid in zo’n 4 minuten krokant op een half hoog vuur. Draai de vissen om met twee spatels en bak nog even 2 minuten aan de andere kant.

Serveren:
Schep de gegrilde groenten op vier borden en leg er kruislings de zeebaarsfilets op.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*