Pasta met gele, oranje en rode tomaatjes en verse tijm

Het bleek een verassend lekkere combinatie, pasta met  verse tijm.

Nodig voor deze pasta voor 4 personen:
500 gram gele, oranje en rode snacktomaatjes in plakjes fruiten in
extra vergine olijfolie, met
4 gehakte tenen knoflook
8 takjes tijm de blaadjes afritsen (klein handje verse tijm nodig)
en zachtjes meefruiten.
2 el citroensap toevoegen
350 gram goede kwaliteit spaghetti ondertussen koken
volgens gebruiksaanwijzing.
20 blaadjes verse basilicum oprollen en in reepjes snijden.

De gare spaghetti afgieten en er wat extra vergine-olie door roeren en bestrooien met
peper en zout.
Roer er de tomaat-tijmsaus door en garneer met de basilicum en nog wat verse tijm.
Serveer met een salade met groene olijven, tomaatjes, mozzerella en verse basilicum.
Serveer er parmazaanse kaas bij.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.