Garnalencocktail met mango

Garnalencocktail met mango

Deze heerlijke garnalencocktail met mango aten we bij onze oudste zoon en schoondochter. Deze garnalencocktail is lekker fris door de mango en Griekse yoghurt wat er nog heel mooi uitziet ook, ze heeft het uit dit boek van Jasper Alblas.
Je kunt er als extra toevoeging kerrie aan toevoegen. En je kunt zowel verse mango gebruiken als uit de diepvries.
De verhouding garnalen en mango kun je naar eigen inzicht bepalen.
We kregen het voorgerecht zoals hieronder geserveerd, en het was heerlijk in combinatie met de bleekselderij. Het is sowieso altijd leuk om bij je kinderen te gast te zijn, dat betekent genieten in het kwadraat. Het dessert kwam uit het zelfde kookboek en betrof een heerlijke chocolade mousse, maar dan gezond.
Kijk hier voor meer voorgerechten.

voor vier personen:
300 g Hollandse garnalen
200 g verse mango in blokjes (of uit de vriezer)
8 el Griekse yoghurt
citroensap
peper & zout
4 stengels bleekselderij (ontdoe van de draden dmv dunschiller)

optioneel:
1 tl kerrie
1/2 avocado in blokjes

bereiding: schep de blokjes (ontdooide) mango, garnalen, Griekse yoghurt, wat citroensap, en peper en zout door elkaar (en eventueel de kerrie en avocado). Schep in mooie schaaltjes, en serveer met ieder een stuk bleekselderij

Met dank aan mijn lieve schoondochter Denise van Dommelen

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.