Scrumbled banana with egg and oats

Scrambled banana with egg and oats

Dit ontbijt scrambled banana with egg and oats is heerlijk, en snel gepiept. Je maakt een beslag van banaan, ei en havermout en bakt het rul in een koekenpan. Je doet er een flinke klodder Griekse yoghurt op, vers fruit en iets honing, en smullen geblazen.
We kennen natuurlijk allemaal wel de scrambled eggs op geroosterde toast, en dat is ook erg lekker, en eet ik altijd graag wanneer we in hotels verblijven. Meestal is dat wanneer we op stedentrip gaan, en dat is eens per jaar. Dit jaar waren we in Krakau, ik heb er nog een blog over geschreven. Onderstaande scrambled banana with egg and oats is ook erg lekker en dan in combinatie met Griekse yoghurt. Voor meer zalige ontbijtjes kijk hier.

je hebt nodig voor een persoon:
1 banaan
1 ei
35 g havermout
1 el olijfolie
Griekse yoghurt
fruit naar keuze

bereiding: pureer de banaan, het ei en de havermout in een maatbeker. Verhit de olie in een anti-aanbakpan en giet het beslag erin. Laat op matig heet vuur al roerend met een pollepel gaar bakken tot een soort van roerei. Schep op een vrolijk bordje, doe er Griekse yoghurt op en iets honing, en beleg met fruit naar keuze.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.