Eetdagboek 10

Eetdagboek 10

Heerlijke dag gisteren, hemelvaartsdag, voor jullie ook natuurlijk, we kwamen amper mensen tegen op onze 10-kilometer-lange wandeltocht, en voelden ons wat dat betreft behoorlijk bevoorrecht we waren zo goed als alleen op onze tocht, het enige geluid wat we hoorden was dat van de vogeltjes. Manlief in rugzak gehesen togen we de Drunense duinen in, de lunch was ieder een bio volkoren broodje van de Lidl met 30+kaas en een bakje om te delen met snacktomaatjes en ?komkommerstukjes. Met erbij water en als toe een banaan.
s’middags tegen de avond gingen we op de Griekse toer, terwijl we tegelijkertijd onze vakantie naar Kreta overboekten (want geannuleerd). Alles bleef zoals het was, plaats en appartement, maar dan een jaar later.
Om vast in de stemming te komen aten we Griekse Mezze en dronken er retsina bij en manlief mythos.
Niet echt een “dieetdag” gezien de Mezze en de ciabatta. Maar wel een genietdag, en dat moet af en toe om het leven leuk te houden. Morgen van plan wederom op pad te gaan, wellicht nog verder.
Voor meer eetdagboeken klik hier, over het hoe en waarom van deze eetdagboeken kun je lezen in deze blog.

ontbijt: magere kwark met een peer en rest granola uit de pan.

tussendoor: water

lunch: volkoren broodje met 30+kaas en tomaatjes met komkommer

tussendoor: water en koffie met pure chocolade, twee blokjes

avondeten: vooraf hadden we Griekse Mezze van wat tzatziki, olijven, gevulde rode pepers en dolmades met wat ciabattabrood. En we hadden nog Parmigiana di melanzane over van eergisteren waar ik nog wat mozzarella op deed en parmezaan met basilicum en zeezout. Erover druppelde ik nog wat olijfolie extra vergine. Erbij ciabatta om te dippen.

dessert: verse aardbeien met crème de balsamico met koffie

s’avonds: wijntje en water met stukje 30+kaas

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.