Dagmenu 104

Op veler verzoek ben ik weer begonnen om een aantal dagen een eetdagboek bij te houden. Alle gerechten zijn lekker puur en onbewerkt, en tussendoor vooral veel water, al dan niet met smaakmakers als komkommer, citroen of/ en munt.

Ontbijt: vanochtend de dag begonnen met overnightoats van 4 el havermout (35 gram) met 30 g pecannoten en zoveel plantaardige melk in een kommetje dat t net onderstaat.
s’ochtends in een vergiet uit laten lekken en een halve banaan doorgeprakt. Daarop wat mango en kersen.

Tussendoor veel water gedronken

Lunch: 1 dikke liefde & passie volkoren boterham geroosterd (zelf brood gesneden) ingewreven met half teentje knoflook, daar een trostomaat ontveld in blokjes op met wat verse basilicum, wat zeezout en besprenkeld met extra vergine olijfolie.

Tussendoor: veel water gedronken en cracker met wat overgebleven spread van Griekse yoghurt met ansjovis en oregano (recept)

avondeten: 1/4e portie Caponata (recept) met le Puy linzen en labneh (Griekse yoghurt 10% vet nacht uit laten lekken. Hier wat zeezout door en olijfolie en oregano over voor erbij
Dessert: watermeloen met een beetje feta

Tussendoor: koffie zwart met twee blokjes pure chocolade

Tussendoor: plakje 30 + kaas met appelstroop met water

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.