Nodig voor 4 personen;
4 zeebaarsfilets à 150 gram
kokosolie
bloem om de vis te paneren
zeezout
1 koolrabi (400 gram) in repen
1 wortel (150 gram) in repen
2 rode paprika’s in repen
1/2 bosje bosuitjes in ringen
4 gehakte tenen knoflook
1 rode peper zonder zaadjes, gehakt
2 cm verse gember fijngehakt
250 gram sugarsnaps, ontdaan van draadjes
4 el vissaus
3 el soyasaus
1/2 el rietsuiker
Bereiding:
verhit de kokosolie in een wok, en roerbak de groenten (behalve de sugarsnaps) met de knoflook, rode peper, gember en bosuitjes vijf minuten. Voeg de rest van de ingrediënten toe en roerbak op hoog vuur nog vijf minuten, voeg nu ook de sugarsnaps toe, de groenten moeten nog wat knapperig blijven.
Wentel de vis door de bloem en strooi er zeezout over. Bak in kokosolie aan weerskanten in totaal zes minuten gaar. Serveer de vis