Deze wrap met gerookte zalm en pesto maak ik geregeld als lunch voor onderweg. Het recepten plaatsen staat op een zeer zeer laag pitje momenteel. Ik ben vooral veel bezig met Natuurfotografie, en daar gaat heel veel tijd inzitten. Ben er heel veel op uit, maak lange wandelingen, en geniet met volle teugen van de natuur. Ook gaat er dan natuurlijk een lekkere lunch mee. Ik vind midden in de natuur zelfgemaakte lunches opeten het lekkerste en leukste wat er bestaat. Ik wil bovenstaande lunch dan ook graag met jullie delen.
Je kunt het zowel met gerookte zalm als met rundercarpaccio maken.
Voor deze wrap met gerookte zalm en pesto heb je nodig:
Nodig pp:
1 maistortilla (ik neem meestal medium grootte)
1 el calvé mayonaise
1 flinke tl groene pesto (potje of zelfgemaakt)
1 flinke hand rucola
50 g gerookte zalm
Of rundercarpaccio
(In t geval van carpaccio voeg je er nog onderstaande aan toe)
2 el geroosterde pijnboompitjes
wat geschaafde harde Italiaanse kaas zoals grana padano of parmezaan
bereiding: klop een sausje van de mayonaise en de groene pesto, smeer dat over de tortilla. Drapeer daar de gerookte zalm of carpaccio over, in het geval van carpaccio, ook geroosterde pijnboompitjes en geschaafde harde Italiaanse kaas. Verdeel daarover een handvol rucola. Rol de tortilla stijf op en wikkel tot gebruik in aluminiumfolie en lag koel weg.
Heerlijk voor onderweg of thuis als lunch