Burrata met gemengde rauwkostsalade met zoete appelazijn en dragon, en gemengde olijven met ciabatta en kruidenolie. 

Nodig voor 4 personen:
1 ciabatta in plakken gesneden
1 burrata kaasje (sligro)
oregano
beetje zeezout
olijfolie extra vergine
1 rode puntpaprika in stukjes
1 oranje puntpaprika in stukjes
1 courgette in blokjes
2 dl appelazijn (natuurwinkel)
20 gram rietsuiker
4 blaadjes dragon
1 bakje gemengde olijven van goede kwaliteit

bereiding: verwarm de appelazijn met de suiker tot het kookt en de suiker is opgelost. Giet dit over de rauwkost in een schaal, doe er de dragon bij schep het door en dek af met folie. Laat een paar uur trekken in de koelkast. Bestrijk de ciabatta met olijfolie en bestrooi met iets zeezout en gedroogde oregano.
Leg de plakken ciabatta acht minuten op een rooster in een oven van 180 graden en bak iets krokant.
Serveer de burrata met wat olijfolie en gedroogde oregano, zet er een schaaltje gemarineerde  rauwkost bij en gemengde olijven

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.