Wentelteefjes van liefde & passiebrood met koekkruiden, granaatappelpitjes en schapenyoghurt

De paasdagen zijn wel alweer voorbij, maar inmiddels zijn we zo verwend geraakt aan lekkere ontbijtjes dat we die trend nog maar even zullen voortzetten.
Want die lekkere gele muffins van Pasen kunnen ook heel goed nu nog dienst doen als ontbijt. En wat dacht je van deze wentelteefjes  met koekkruiden van overgebleven Liefde & Passiebrood met granaatappelpitjes en blauwe bessen?

voor 2 personen:

2 grote liefde & passie boterhammen, dik gesneden (zelf snijden)
1 ei
4 el plantaardige melk
1 tl koekkruiden
1 el honing
1 bakje granaatappelpitjes
100 g blauwe bessen
Griekse schapenyoghurt (ah)

bereiding: klop de eieren in een diep bord met de melk, de honing en de koekkruiden met een garde. Wentel er de stukken brood door en bak in olijfolie op matig vuur aan beide kanten zo’n 11/2 minuut per kant. Serveer met bijvoorbeeld Griekse schapenyoghurt en extra honing

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*