Gegrilde volkoren wraps met ragout van paddestoelen verse salie en rustique camembert

Volkoren wraps met ragout en camembert

Deze gegrilde volkoren wraps met ragout en camembert zijn heerlijk. Ik maakte ze van een ragout van paddestoelen, verse salie en Rustique camembert. Dit deed ik door volkoren tortilla’s dubbel geklapt te grillen in de grillpan. Daar kwam onderstaande vlugge variant in van ragout van paddestoelen. Daar vulde ik de wraps mee, en liet daar nog een paar plakken camembert rustique op smelten.
Daartussen kwam nog een beetje rucola en voilà, klaar is je heerlijke lunch.
Ook geschikt als makkelijke maaltijd, neem in dat geval twee volkoren wraps per persoon.
Kijk voor meer recepten voor de lunch eens hier.
Voor deze volkoren wraps met ragout en camembert heb je nodig:

voor twee personen:
1 el olijfolie
125 g kastanje champignons gesneden
1 klein rood gesnipperd uitje
6 gehakte verse blaadjes salie
2 el bloem
1 dl koud water
1/3 bouillontablet (voor 1/2 liter blokje)
1/2 camembert rustique kaasje
wat rucola

bereiding ragout: fruit de ui zacht op laag vuur in de olijfolie gedurende vijf minuten, doe er dan de paddestoelen bij samen met de salie, en zet het vuur hoog. Bak de paddestoelen in twee minuten bruin en voeg er de twee el bloem bij. Laat deze mee bakken en garen. Doe er dan in een keer het koude water bij en bind het al roerend op hoog vuur tot ragout-dikte.

voor de wraps: klap twee volkoren wraps dubbel en grill in een droge grillpan aan weerskanten bruin gestreept. Vul de wraps nog in de grillpan met de paddestoelen-ragout, leg er de plakken camembert op, klap de wrap weer terug en laat de kaas zo nog even twee minuten smelten. Daarbij zet je het vuur onder de grillpan op zacht.

serveren: garneer de gevulde wraps met rucola en serveer warm

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.