Vier in de pan van boekweit en banaan, met verse frambozen

Vandaag had ik zin in boekweitpannenkoekjes, Ik deed een banaan door het beslag om het wat zoeter te maken. Onze Lola leek het ook wel wat.

Nodig voor 2 personen:
olijfolie of kokosolie
60 gram boekweit
1 ei
1 banaan
11/2 of 2  dl sojamelk
125 gram verse frambozen
honing
bakring

bereiding: maak een beslag door de boekweit, het ei, de banaan en de sojamelk te pureren met een staafmixer. Smelt wat van de olie in een anti-aanbakpan en bak per persoon door middel van een bakring vier pannenkoekjes: doe iedere keer een paar lepels beslag in de bakring tot je vier hebt.(als er niet vier in passen, bak je de vierde even apart) Bak op halfhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant iets bruin. Keer ze om met een spatel en bak ook de andere kant. Houd zes frambozen achter voor garnering en prak de rest van de frambozen fijn.
Serveren: Leg op ieder bord een pannenkoekje, smeer er een beetje van de frambozenmoes op en iets honing, doe er de andere op totdat je een torentje hebt van vier pannenkoekjes.. Zorg dat je genoeg van de moes over hebt voor de topping.
Smeer het meeste van de moes op het bovenste pannenkoekje. Garneer met drie frambozen. pp

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*