Er waren nog wraps over, en ook nog wat roquefort, rode puntpaprika’s en een halve zak verse spinazie.
Daar is onderstaande wrap-tosti van gemaakt
voor 2 personen:
Bereiding:
Besmeer een wrap met wat
sambal, verkruimel er wat
roquefort of gorgonzola over met
1 rode puntpaprika in repen
2 handje verse spinazie en eventueel nog wat gare kip.
Laat hierbij de randen ruim vrij aan de zijkanten.
Klap de zijkanten naar binnen en rol op als een loempia. Leg in een tosti-ijzer en bak als een tosti.
Je kunt ook heel goed gewone kaas nemen met wat kruidenroomkaas en courgettereepjes, paprika en spinazie.
Óf roomkaas, banaan en rauwe ham.
Óf avocado met geitenkaas en spinazie en rode peper.
Óf roomkaas, rode pesto, champignons en paprika en spinazie.
Je kunt op deze manier lekker veel groente gebruiken bij de lunch.
Wanneer je op je werk een tosti-ijzer hebt neem je hem zo besmeerd en belegd mee in alu-folie.