Quinoa met avocado, geitenkaas en granaatappelpitjes

Deze quinoasalade voor 4 personen bestaat uit:

voor de salade:
200 gram gekookte en afgekoelde quinoa,
4 grote el granaatappelpitjes,
2 avocado’s in blokjes,
2 grote handen pecannoten,
1 plak chèvre geitenkaas à 200 gram in blokjes,
1 zakje babyleave salade van 75 gram

voor de dressing:
6 el olijfolie extra vergine olijfolie
2 el rode wijnazijn
1 tl dyonmosterd,
1/2 el honing
1 handje verse munt in reepjes.

Schep voorzichtig de ingrediënten voor de salade door elkaar, en houd van alles wat achter voor de garnering.
Klop een dressing met bovenstaande ingrediënten en meng dit door de quinoa. Verdeel over vier borden, en garneer met de achtergehouden ingrediënten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.