Met zo’n lunch kun je voor de dag komen, lekker voor wanneer je jezelf wilt verwennen met een heerlijke súpergezonde lunch of wanneer je mensen uitnodigt.
Ik maakte deze salade van de restjes die ik overhad van afgelopen zaterdag.
Je hebt nodig per persoon;
1 plak zachte geitenkaas van 75 gram of minder (dik plak geitenkaas eventueel doorsnijden met een heet scherp mes)
4 el Granaatappelpitjes
20 gram geroosterde pijnboompitjes
1/2 avocado in plakjes
1/3 zakje rucola sla
Dressing;
3 el extra vergine olijfolie
1 el balsamico
1/2 el honing
Gemalen peper
Klop een sausje van de ingrediënten.
Drapeer de sla over een mooi bord, leg er de geitenkaas op en de avocadoplakjes. Garneer met de pijnboom- en de granaatappelpitjes.
Lepel er de dressing over, eet er eventueel een volkorenbroodje bij.