Nodig voor 4 personen;
200 g rucola melange
3 bosuitjes in ringen
3 handen blauwe druiven doorgesneden
3 handen oranje en rode snacktomaatjes in tweeën
150 bleu d’auvergne verbrokkeld
6 el extra vergine olijfolie
1/2 el dyonmosterd
2 el rode wijnazijn
1/2 el honing
Versgemalen peper en zout
150 gram pecannoten
flinke scheut honing
Bereiding;
Maak eerst de gekarameliseerde pecannoten.
Rooster de noten in een koekenpan en giet er ruim honing overheen. Laat karameliseren door de honing al schuddend met de pan over de noten te verdelen, maar pas op dat de noten niet verbranden.
Spreid ze uit over een stuk bakpapier en raak ze niet aan met je handen, de noten zijn gloeiend heet.
Maak nu de dressing.
Klop de olie, mosterd, rode wijnazijn en honing door elkaar en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Verdeel met je handen de bovenstaande ingrediënten door elkaar en houd van de vaste bestanddelen wat achter voor garnering.