Salade met roquefort en speltbrood

Heerlijke frisse salade met roquefort kaas, zó lekker

voor 2 personen:
60 gram gemengde babyleaf-sla
250 gram gemengde tomaatjes
In tweeën
1 kleine rode ui in halve ringen
12 groene olijven doorgesneden
35 gram gehakte walnoten
1/2 rode puntpaprika in stukjes
120 gram roquefort (kaasboer is t lekkerst)

Dressing:
4 el Griekse olijfolie extra vergine
2 el crème de balsamico
snufje zout
snuf oregano

bereiding: verdeel de salade over twee borden, drapeer er de halve tomaatjes, olijven, paprika en gehakte walnoten over en de roquefort verbrokkeld.
Klop een dressing van de ingrediënten en sprenkel over de salade. Lekker met een paar sneetjes van een speltbroodje

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*