Italiaanse salade met buffelmozzerella, parmaham en zoete tomaatjes

Deze salade is zo simpel, maar de lekkerste recepten bevatten over het algemeen maar weinig ingrediënten.
Wanneer je maar zorgt voor de beste ingrediënten, en dat is zeker van toepassing op deze salade.

Nodig voor vier personen:
75 gram babyleaf salade
2 bollen goede kwaliteit buffelmozzerella
100 gram parmaham  (de échte)
16 kleine zoete trostomaatjes (bij de lidl hebben ze de zoetste ) in vieren gesneden
6 el extra vergine olijfolie (van goede kwaliteit)
3 el balsamico azijn (van goede kwaliteit)

bereiding: verdeel de salade over vier borden, scheur de mozzerella met je handen, en verdeel over de borden. Trek de plakken parmaham in tweeën en drapeer over de salade. Verdeel er de tomaat-parten over, klop van de olijfolie en balsamico een dressing en verdeel over de vier salades.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.