Salade met rode quinoa, geroosterde pompoen, granaatappel-pitjes en feta

Ik had weer een grote pan met gekookte rode quinoa klaarstaan in de koelkast. Lekker als ontbijt met vers fruit en noten, maar ook als lunch heerlijk met bijvoorbeeld geroosterde groenten, bonen en feta, of als voorgerecht.

Nodig voor vier personen:
100 gram rode quinoa gekookt
75 gram feta verkruimeld
1/2 bakje granaatappelpitjes AH
1/2 zak babyleaf sla
500 gram in de oven geroosterde hokkaido-pompoen (met olie, knoflook en zout op 200 graden 35 minuten)
1 el witte balsamico
2 el olijfolie
1 tl honing

Bereiding:
Schep de quinoa met 3/4 van de feta, 3/4 van de granaatappelpitjes, 3/4 van de sla en 3/4 van de pompoen voorzichtig om. Schep de salade in vier diepe borden, verdeel er de rest van de ingrediënten speels overheen. Druppel er de dressing over

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.