Roergebakken banaan met ei, kwark en amandelen

We hadden overrijpe bananen op de fruitschaal liggen, ik heb er een ontbijtje van gemaakt van roergebakken bananen-roerei met romige kwark met kaneel en gehakte noten.
Het is een zalig warm en winters ontbijt, ik ga zeker niet meer wachten tot ik overrijpe bananen heb.

Je hebt nodig voor 1 persoon:
2 overrijpe kleine bananen
1 eitje
30 gram havermout
1 tl kokosolie
2 el halfvolle kwark
40 gram ongezouten amandelen gehakt
kaneel

Bereiding:
Pureer met een staafmixer de bananen, ei en havermout. Verwarm kokosolie in een koekenpan en giet er het banaanbeslag in. Laat op hoog vuur al roerend met een pollepel garen en iets bruinig worden. Schep in een kommetje, lepel er de kwark op, de noten en strooi er wat kaneel over. En klaar is je koningsontbijt

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*