Ricotta-ovenschoteltje met druiven, banaan, mango, noten en kokos

Ricotta-ovenschoteltje met druiven, banaan, mango, noten en kokos

Dit ricotta-ovenschoteltje met druiven, banaan, mango, noten en kokos is een echt verwen-ontbijt voor in het weekend of als je een dagje vrij bent.

Nodig voor 2 personen:
250 gram ricotta
1 el honing
2 eieren
75 gram gemengde noten
geraspte kokos
2 handjes witte druiven
1 banaan
1/2 mango

bereiding: snijd de banaan en mango in stukjes, snijd de druiven door, en verdeel over twee ingevette ovenschaaltjes.
Verdeel de noten over de bakjes en bestrooi met wat kokos.
Klop de ricotta los met de honing en eieren en verdeel dit over de schaaltjes. Zet de schaaltjes 25 minuten in een oven van 200 graden.

2 Comments

  1. Hoi Marijke, ik zie het, je hebt gelijk, 50 gram suiker is trouwens wel erg veel! Ik zou zeggen maak het nog een keer, en dan met dit aangepaste recept.

  2. Heerlijk, alleen was het recept niet compleet. In het recept komen de druiven nergens terug, en halverwege staat opeens honing. Hoeveel? Ik heb een halve portie gemaakt met 50 gram suiker (ipv honing), iets te zoet naar mijn smaak. Verder echt top om mijn ricotta op te maken.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.