Ricotta-ovenschoteltje met druiven, banaan, mango, noten en kokos

Een heerlijk verwen-ontbijt om de eerste dag van een nieuwe werkweek mee te starten. Voor mij althans, voor jullie wordt het de tweede of misschien derde of vierde, vijfde werkdag. Of vinden jullie het allemaal teveel werk en wordt het een weekend-verwenontbijt. Of blieven mensen het liever als dessert, dat kan dus ook.
We leven in een vrij land, dus jullie mogen het uiteraard helemaal zelf weten

Ricotta-ovenschoteltje met fruit, noten en kokos

Nodig voor 2 personen:
250 gram ricotta
2 eieren
75 gram gemengde noten
geraspte kokos
2 handjes witte druiven
1 banaan
1/2 mango

bereiding: snijd de banaan en mango in stukjes en verdeel over twee ingevette ovenschaaltjes.
Verdeel er de helft van de noten over en wat kokos.
Klop de ricotta los met de honing en eieren en verdeel dit over de schaaltjes. Zet 25 minuten in een oven van 200 graden en kruip weer even lekker terug in bed, of ga in de tussentijd douchen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*