Cake met geroosterde kokos

En toen was daar cake
In mijn draf naar de kassa, het overkomt me zo vaak dat alles al op de band ligt en ik denk “óh ja”, zag ik een zak leuke knispers liggen. Dus ik deed ..gris, en tijdens het scannen van mijn boodschappen inspecteerde ik nog even op het zakje wat het was.
Het bleek geroosterd kokos-schaafsel te zijn, leuk voor op een cake dacht ik en sloeg thuisgekomen aan het bakken.

voor 1 cake
3 eieren
75 g kokosolie met kokosaroma
75 g honing
3 bananen
100 g amandelmeel
150 g speltmeel
1/2 el bakpoeder
honing om de cake te bestrijken
geroosterde kokos-of amandelschaafsel (ah)

bereiding: pureer in een kom meteen staafmixer de eieren, honing, bananen en kokosolie. Spatel er het amandelmeel door, het speltmeel en het bakpoeder. vet een cakevorm in met boter en stort er het beslag in. Bak de cake in een oven van 175 graden. Laat de cake afkoelen en stort de cake op een schaal. Bestrijk de cake met honing en doe er het geroosterde schaafsel naar keuze op.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.