Uit de oude doos, juli 2013..
Deze heerlijke lunch heb ik voor het eerst gegeten bij een vriendin, per toeval kwam ik het recept weer tegen. En natuurlijk meteen weer gemaakt van de week. Het is een geweldig gerecht voor lunch of licht hoofdgerecht, zalig ook met een hard broodje die je in de gesmolten kaas kunt dippen.
‘Portobello’s gevuld met roquefort op een salade van baby leaf en tomaatjes’
Nodig voor 2 personen:
4 portobello’s
200 gram roquefort in vier stukken
1 + 2 el olijfolie extra vergine
olijfolie extra vergine
75 gram baby leaf sla
100 gram gemengde snacktomaatjes door gesneden
crème de balsamico met garneermondje
Bereiding: vul de vier portbello’s met in iedere portobello 50 gram roquefort. Druppel er een el olijfolie overheen en zet op een met bakpapier beklede bakplaat zo’n 10 minuten in een oven van 200 graden. Serveer op een bedje van de baby leaf sla, tomaatjes, twee el extra vergine olijfolie en garneer met crème de balsamico.