Deze overnight-oats met noten, verse vijgen en honing at ik voor het eerst in onze vakantie op Kreta, het eten van witte broodjes of stokbrood is niet zo fijn voor mijn darmen, en heb echt voldoende vezels nodig om me goed te voelen.
Dit lekkere zonnige ontbijtje maak je van 40 gram gemengde noten met 40 gram havermout, dit laat je een nachtje weken in een kommetje in de koelkast. De volgende ochtend giet je het af in een mooi kommetje of bord, en sprenkelt er wat honing over sprenkelen. Lekker met een paar verse vijgen in schijfjes
Hallo, ik ben Hedwig, ik praat en schrijf graag over eten. Ik ben een echte groentefreak en maak deze daarom lekker belangrijk in mijn recepten. Ze verdienen beter dan een bijrol. Op deze site vind je met liefde gemaakte gerechten, bereid zonder pakjes en zakjes, vaak vegetarisch maar ook met vlees en vis. Met mijn persoonlijke blogs geef ik jullie graag een inkijkje in mijn dagelijks leven