Havermout-Pannenkoek met verse ananas en gehakte noten

Erg lekker als ontbijt is deze havermout-pannenkoek met verse ananas en gehakte walnoten;

Je hebt nodig voor 1 persoon:
1 tl kokosolie
50 gram gemalen havermout (havermeel)
1/2  eitje
1 dl sojamelk
1/4 verse ananas
honing naar smaak
6 gehakte walnoten

Bereiding: klop een beslag van de havermout, het halve ei en de sojamelk. Snijd de ananas in stukjes en blancheer deze even in kokend water om het enzym bromelaïne er uit te koken. Dit enzym zorgt voor een prikkelende tong en gehemelte. Bovendien heeft het een ontbindende werking. Laat de ananas iets afkoelen, Intussen kun je de pannenkoek om en om bakken in de kokosolie. Laat de pannenkoek op een bord glijden. Doe de ananas op de helft van de pannenkoek, Klap de pannenkoek dubbel, drapeer er honing over, en de gehakte walnoten. Eet smakelijk

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.