Mango-salade met avocado, komkommer, sriachasaus en koriander

Dit recept is door de verhuizing naar mijn nieuwe site niet meegegaan, omdat er een vraag over kwam van iemand die er naar op zoek was, ben ik mijn archief ingedoken. En voilâ gevonden ;-))
Het is een heerlijke salade bij Aziatische gerechten of bij bijvoorbeeld een Bbq.

Nodig voor 4 personen:
1 verse mango
1 niet al te rijpe avocado
1 klein rood uitje
1/2 komkommer
1 tl sriacha saus (pittige Thaise chilisaus AH)
sap van 1/2 limoentje
1 bosje verse koriander fijngehakt

Bereiding: schil de mango en snijd deze in mooie blokjes, snijd de avocado door en verwijder de pit, snijd ook deze in blokjes, doe in een schaal. Snipper het uitje fijn en voeg erbij. Schil de halve komkommer en ontdoe van de zaadlijst door middel van een theelepeltje, snijd in blokjes en doe bij de mango-salade. Roer er het limoensap door, evenals de sriacha-saus. Voeg er tot slot de gehakte koriander bij en schep voorzichtig om

2 Comments

  1. Heerlijk!! En super bedankt voor het weer terugvinden van dit lekkere recept dat zo gemakkelijk te maken is. Een aanrader!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.