Dit is een eenvoudige en heerlijke lunch, die ook nog in een vloek en een zucht klaar is. De salsa smaakt erg lekker bij de gevulde tortilla’s.
Je hebt nodig voor 2 personen:
1 blik kidneybonen van 410 gram (uitlekgewicht 225 gram) uitgelekt en afgespoeld
1 klein rood uitje gesnipperd
1 tl sriacha hot chilisaus (AH)
1/2 bosje koriander gehakt
2 mais tortilla’s
voor de salsa:
1 mango in blokjes
1 avocado in blokjes
1 klein rood uitje gesnipperd
sap van 1/2 limoentje
1 tl sriacha hot chilisaus
1/2 bosje gehakte koriander
Bereiding:
Warm de tortilla’s op in een koekenpan. Fruit in een andere pan het gesnipperde uitje in een el olijfolie. Laat de kidneybonen uitlekken in een zeef en spoel de bonen af. Voeg de uitgelekte en afgespoelde kidneybonen bij de ui en warm mee. Doe er een tl sriacha bij, en 2/3 van de gehakte koriander .Schep nu alle ingrediënten voor de salsa door elkaar en bestrooi met de gehakte koriander. Vul hier de warme tortilla’s mee en rol ze op. Leg een tortilla per persoon op een bord en verdeel er de salsa langs. Garneer met wat koriander en sriacha-saus