Hartige taartjes van gerookte forel met avocado en appel, zoetzuur van snijbonen en verse tomatensaus

Hartige taartjes van gerookte forel met avocado en appel, zoetzuur van snijbonen en verse tomatensaus

We hadden nog wat geblancheerde snijbonen-sliertjes over en nog wat saus van zongedroogde tomaatjes. Ik maakt van gerookte forel, avocado, appel, ui en een beetje zure room dit heerlijke gerechtje.
Heerlijk als voorafje of als lunch

voor twee personen voor lunch, en voor vier personen als voorgerechtje:
voor de salade
125 gram gerookte forelfilet in stukjes
1 avocado in blokjes
1 appel in blokjes
1 sjalotje gesnipperd
2 tl crème fraiche
1 el citroensap
optioneel: een bakring ter grootte van een koffiekopje

voor de snijbonen-zoetzuur
4 snijbonen in dunne sliertjes gesneden
1/2 el azijn
1/2 tl suiker

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.