guacamole met rivierkreeftjes, gerookte zalm en toast

Dit is een superlekker en zomers lunchidee. Het is zo gepiept en kan meegenomen worden als lunch, mits je het niet úren later pas opeet. Want ja die guacamole verkleurt nogal snel. Ook lekker met surimi-sticks erbij. Eet er volkoren crackers bij of geroosterd volkoren brood bv van liefde & passie

Je hebt nodig voor twee personen;
voor de guacamole
1 mooie rijpe avocado doorgesneden en uitgelepeld
2 el limoensap
1 teentje knoflook geperst
1/2 tl sambal oelek

1/2 bakje rivierkreeftjes of meer
100 g gerookte zalm

garnering: partjes limoen

bereiding: pureer de avocado met het limoensap, knoflook en sambal en proef of deze goed op smaak is. Verdeel de guacamole over twee diepe borden en verdeel er de rivierkreeftjes en gerookte zalm over. Garneer met een partje limoen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*