Fusion Italiaans in stijl

Fusion Italiaans in stijl

Dit is het derde kerstmenu wat ik heb geschreven voor Vegatopia, en het heet ‘Fusion Italiaans in Stijl’, eerder schreef ik ‘Lekker Elegant‘ in 2016, ‘Het Pools Kerstmenu’ in 2017, ‘Stijlvol Mediterraans‘ in 2018.

Voor ‘Fusion Italiaans in Stijl’ heb ik me laten inspireren door de Italiaanse keuken, waaraan ik hier en daar wat Mexicaanse en Oosterse elementen heb toegevoegd.

Antipasto: geitenkaas met speculaaskruim en bietentartaar met frambozencoulis op quinoa

 

Primo piatto: gazpacho van avocado, jalopeño’s en komkommer met een frisse kurkumadressing

Secondo piatto: Krokante portobello-quiches met verse kruiden, gehakte walnoten en manchego uit de oven

 

Contorno:  Conchiglioni rigati gevuld met tomatensaus en burrata

Dolce:  groene flensjes gevuld met kastanjepuree, ricotta & limoen

 

 

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.