Formaggio e noci met parmezaan, salie en geroosterde walnoten

We maken natuurlijk het liefst alles zelf, maar voor deze verse tortelini met noten en kaas maak ik graag een uitzondering. Ik neem het meestal mee wanneer er weer een actie is bij de AH van twee halen een betalen.
Een makkelijke maaltijd voor wanneer je even geen zin hebt om te koken, je snel een maaltijd in elkaar moet flansen en niet ál te kant en klaar wilt eten.  En nee, dit artikel is niet gesponsord door AH :-))

voor vier personen:
2 bak formaggio e noci (zie foto)
40 g (gras)roomboter
1 bosje verse salie
120 g parmazaanse geraspte kaas of meer
1 ons walnoten

!! verwarm vier diepe borden voor in een oven van 80 graden

bereiding: kook water voor de tortellini, snijd de salie klein en bak zachtjes even aan in de roomboter. Kook intussen de tortellini gaar. De walnoten stamp je fijn in een vijzel, of maal grof in een hakmolentje. Rooster de gehakte noten even aan in een antii-aanbakpannetje.
Verdeel over de pasta over de vier voorverwarmde borden en garneer met de geraspte parmezaanse kaas en de geroosterde gehakte walnoten.

Serveer met een gemengde salade met reepjes rode paprika, olijven en ui

 

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.