Mijn ontbijt: havermoutpannenkoek van eitje met 45 gram havermout en wat amandelmelk gepureerd met staafmixer. Om en om gebakken met aardbeien wat honing en blauwe bessen.
Tussendoor; water met citroen heel de dag
Lunch; twee volkoren rijstwafels met een half blikje tonijn op olie uitgelekt fijngeprakt met halve avocado en wat citroensap.
Met glas verse sinaasappelsap.
Tussendoor; kwart watermeloen met klein verbrokkeld stukje feta (kan ook met huttenkase) munt en granaatappelpitjes
Tussendoor; handje goijbesjes met wat walnoten
Avondmaaltijd voor 1 persoon;
Sashimisalade van 1 of een 1/2 avocado in plakjes, 150 gram rauwe zalm in dunne plakjes, oranje snacktomaatjes doorgesneden op een bedje van rucola met een dressing van 1/2 el sesamolie, 1/2 el olijfolie 1 el rijstazijn, 1 1/2 el sojasaus, beetje wasabi, klop sausje en besprenkel de salade ermee.
Bestrooi met geroosterde sesamzaadjes.
Ik had er een heel klein bakje gekookte basmatirijst (over van gister) bij met sperzieboontjes en ingelegde gember.
Dessert; aardbeien met restje geroosterde sesamzaadjes met klein theelepeltje honing.
Tussendoor; zwarte koffie met stukje bittere chocola en wat goijbesjes