Wat heerlijk zijn deze temperaturen toch, het was weer op en top genieten gisteren ☀
De hele dag dronk ik water (fles vullen met kraanwater en in de koelkast met wat munt en limoen) goed voor dorst en lijn.
Ontbijt: overnightoats van 40 gram havermout met 40 gram ongezouten cashewnoten, dit een nachtje op water in koelkast laten staan. De volgende ochtend uit laten lekken in zeef en daarin pureren met staafmixer. Lekker met een klein theelepeltje biologische honing en verse aardbeien
Lunch: 40 gram bladsalade met 3/4 bol mozzerella, 4 olijven in stukken, 100 gram gemengde snacktomaatjes, met dressing gemaakt van 112/ el olijfolie extra vergine, 1/4 el balsamico-azijn, 1/4 tl honing en peper met een 6 grote blaadjes basilicim, dit in een vijzel tot dressing roeren.
Ik deed er ook nog wat geroosterde pijnboompitjes over. Lekker met 1/2 volkorenbroodje
Tussendoor: volkoren toastje met pindakaas (doe maar gek)
Tussendoor: handje snacktomaatjes
Avondmaaltijd: voor vier personen: broccolirijst (recept site)gemaakt met curry van 300 gram biologische kipfilet (ikzelf nam tofu) en 250 gram in blokjes gesneden flespompoen, een groene en gele paprika in stukjes, een bos bosuitjes en twee geperste tenen knoflook. Dit met elkaar tien minuten bakken in twee el olijfolie, hier 1 grote el gele currypasta (toko, is zo lekker, anders gewoon ander currypasta nemen van Thai bv) aan toevoegen en meebakken. Bak in een andere pan stukjes kipfilet of tofu in tien minuten gaar.
Hier een blik kokosmelk (Fairtrade ah) aan toevoegen, twee el vissaus en drie el palmsuiker (toko) dit even mee laten pruttelen en binden met een of twee el maizena aangelengd met water. Voeg er de tofu of kip aan toe.
Heerlijk met de broccolirijst .
Tussendoor: koffie met twee blokjes pure chocolade
Tussendoor: glas droge witte wijn met twee droge toastjes