Heb weer idioot veel boodschappen gehaald voor drie personen (en dan vooral groente en fruit én allerlei Griekse soorten kaas, want het zijn Griekse dagen bij de Lidl) en dan heb ik zaterdag nog niet eens meegenomen in mijn lijstje want dan gaat manlief weer lekker voor me kokkerellen
Vandaag was mijn eetdagboek
Ontbijt: banaanpannenkoek, van 50 gram havermout, eitje en banaan gepureerd met blauwe bessen en mango met zwarte koffie
Tussendoor: stukjes heerlijke Polder Nijenrode kaas van de kaasboer
Lunch: meergranenbroodje belegd met bovenstaande kaas en rucola. Erbij verse jus d’orange
Tussendoor: koffie met volkoren koekje
Tussendoor: peer in stukjes met flinke lepel halfvolle kwark en muntreepjes
Avondeten: voor twee personen 600 gram zoete aardappels in stukjes met 200 gram sperziebonen in stukjes mengen met paprikapoeder, zeezout, geperste teen knoflook en olijfolie extra vergine. In oven in 25 minuten geroosterd op 220 graden, een blik zwarte bonen (310 gram) opwarmen. Schep de geroosterde zoete aardappelstukjes met sperziebonen door de bonen. Verdeel over twee borden.
Snijd een avocado in stukjes en doe dit samen met wat verbrokkelde feta over de borden. Lekker met srirachasaus
Tussendoor: koffie met twee blokjes pure chocolade met nootjes
Tussendoor: glas droge witte wijn met twee droge toastjes