Dagmenu 75

Heb weer idioot veel boodschappen gehaald voor drie personen (en dan vooral groente en fruit én allerlei Griekse soorten kaas, want het zijn Griekse dagen bij de Lidl) en dan heb ik zaterdag nog niet eens meegenomen in mijn lijstje want dan gaat manlief weer lekker voor me kokkerellen

Vandaag was mijn eetdagboek
Ontbijt: banaanpannenkoek, van 50 gram havermout, eitje en banaan gepureerd met blauwe bessen en mango met zwarte koffie

Tussendoor: stukjes heerlijke Polder Nijenrode kaas van de kaasboer

Lunch: meergranenbroodje belegd met bovenstaande kaas en rucola. Erbij verse jus d’orange

Tussendoor: koffie met volkoren koekje

Tussendoor: peer in stukjes met flinke lepel halfvolle kwark en muntreepjes

Avondeten: voor twee personen 600 gram zoete aardappels in stukjes met 200 gram sperziebonen in stukjes mengen met paprikapoeder, zeezout, geperste teen knoflook en olijfolie extra vergine. In oven in 25 minuten geroosterd op 220 graden, een blik zwarte bonen (310 gram) opwarmen. Schep de geroosterde zoete aardappelstukjes met sperziebonen door de bonen. Verdeel over twee borden.
Snijd een avocado in stukjes en doe dit samen met wat verbrokkelde feta over de borden. Lekker met srirachasaus

Tussendoor: koffie met twee blokjes pure chocolade met nootjes

Tussendoor: glas droge witte wijn met twee droge toastjes

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.