Dagmenu 6

De hele dag door: water

Ontbijt;
ik ben begonnen met een boekweitpannenkoek van 50 gram boekweit, ongeveer 2 dl sojamelk en een 1/2 ei geklopt. Met daarop witte druiven, honing en kokos.
Hier dronk ik koffie bij

Tussendoor:
Zespri kiwi

Lunch:
Ik had nog een boekweit beslagje over heb er een dun pannenkoekje van gebakken en belegd met bietenhummus (Hummus maken van 1/2 blik uitgelekte kikkererwten, klein teentje knoflook, citroensap, lepeltje sambal en een half gekookt bietje dmv de staafmixer) Smeer de hummus uit over de pannenkoek en verdeel er wat alalfa over. Bak een spiegeleitje voor erop.
Dit met verse jus d’orange

Tussendoor:
verse perzik

Diner:
linzenschotel met zachtgekookt eitje
Recept:
Kook voor 4 personen 300 gram Franse linzen gaar in 20 minuten(natuurwinkel)
Snijd 2 courgettes, wortel, bosuitjes, knoflook in reepjes. Fruit in olijfolie de groenten, en knijp er een halve citroen bovenuit. Hak peterselie fijn en doe erdoor. Giet de linzen af en voeg ze bij de groenten. Breng verder op smaak met citroensap, peper en zout.

Tussendoor:
Koffie met een handje gekaramelliseerde pecannoten (pecannoten bakken in koekenpan en dat met een paar lepeltjes honing laten karameliseren, pas op dat ze niet verbranden. Dan op bakpapier laten afkoelen)

Tussendoor; ik nam een klein schaaltje ribbel-paprikachips met een glaasje witte wijn bij vrienden

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.