Ontbijt: overnightoats van 50 gram havermout met 35 gram cashewnoten een nachtje met drie dadels in het water laten staan. Afgegoten in een zeef, en gepureerd met de staafmixer. In een glas een laagje ervan in doen, daarboven op blauwe bessen, dan weer een laag havermout/cashew crème en daar weer blauwe bessen op.
Met zwarte koffie
Tussendoor: water met limoen
Lunch: salade voor twee personen: 1/2 zakje babyleaf sla, 1 mango in blokjes, 1 avocado in blokjes, 1/2 komkommer in stukken, 150 gram gerookte kip in plakjes. Schik in twee diepe borden alle ingrediënten. Maak een lekkere honing/ mosterddressing door 3 el olijfolie met 1/2 el witte balsamico, 1 tl dyonmosterd, 1 tl honing tot een sausje te kloppen. Sprenkel de saus over de salades
Tussendoor: Galiameloen met kersen
Avondeten: voor 2 personen gegrilde kipfilet met in de oven geroosterde aardappels in Griekse tomatensaus met sperziebonen, hiervoor 500 gram vastkokende aardappels in parten snijden en mengen met gehakte rozemarijn, tijm, geperste teen knoflook, olijfolie en peper en zout, dot 40 minuten roosteren op met bakpapier beklede bakplaat op 200 graden.
intussen de tomatensaus maken: een blik tomaten met twee gehakte tenen knoflook, 1/2 el oregano, peper, zout en een beetje suiker met een 1/2 glas witte droge wijn in 20 minuten op halfhoog vuur wat in laten koken. Hak een 1/2 bosje peterselie fijn en doe er 3/4 van door de saus. Kook ondertussen 500 gram sperziebonen in 10 minuten gaar.
Roer de in de oven geroosterde aardappels door de tomatensaus en warm op het vuur nog even door.
Lekker met een Griekse yoghurtsaus van Griekse yoghurt, teentje knoflook, gehakte peterselie en peper en zout. Hier wat olijfolie over sprenkelen.
Geef er desgewenst feta bij. Godenmaal
Tussendoor: koffie met amandelkoekje