Hier is alweer het laatste menu voor we vertrekken richting Kefalonia ☀️☀️☀️
Ik ga jullie zéker op de hoogte houden hoe we het er hebben. En natuurlijk zullen mijn verslagen van wat er zoal gegeten wordt niet ontbreken. Al zal deze communicatie alleen plaatsvinden via facebook omdat aan mijn website werken daar niet mogelijk is zonder Laptop.
Ontbijt: boekweitpannenkoek gebakken van 40 gram boekweitmeel, 1/2 ei en 11/2 dl soyamelk. Hierop appelstroop met blauwe druiven doorgesneden en blanke amandelen.
Tussendoor: koffie om wakker te blijven, slapen gaat slecht de laatste tijd
Lunch: 1 broodje met buffel-mozzarella en tomaat met rucola
Tussendoor: appeltje met water en munt
Avondeten: i
Voor 4 personen: makkelijke spaghetti bolognese, een ui met 2 teentjes knoflook in olijfolie fruiten, daar een bakje kastanjechampinons in schijfjes aan toevoegen, bestrooien met zout en peper een blikje tomatenpuree en daar een blik tomatenblokjes aan toevoegen en 20 minuten laten stoven. intussen de spaghetti al dente koken. De gehakte peterselie door de saus doen doen en vers gehakte basilicum toevoegen.
Met een salade gegeten
Tussendoor: water, want vroeg onder de wol want Joehóe 01.00 de deur uit, op weg naar zon zee en strand ☀☀☀