Ontbijt: Ik geef toe dat het wat een eigenaardig ontbijt is, maar ik had er zin in vanmorgen. Twee rijstwafels met 1/2 geprakte avocado, twee zachtgekookte eitjes en rucola met wat pompoenpit-olie er over.
Erbij koffie
Tussendoor: water
Lunch: maistortilla met 1 el huttenkäse en 2 plakken gerookte zalm, erbij zoetzure komkommer en verse jus d’orange
Tussendoor: banaantje
Avondeten: voor 3 pers: 250 gram spaghetti met courgetti van 1 gele courgette gesneden met de spiraalsnijder met 500 gram in extra vergine olijfolie gefruite snacktomaatjes, 3 tenen gehakte knoflook, tijm, peper en zout. Met feta erover verbrokkeld en mozzerellabolletjes
dessert: met bakring uitgeholde plak watermeloen met vers fruit.
s’avonds: koffie met klein amandelkoekje
2 witte wijn bij man’s kookclub, samen met twee stukjes 30+kaas