Menu 36
Ontbijt: Vanochtend de dag begonnen met een stapeltje van drie bananen-pancakes, een heerlijk ontbijtje met veel fruit, hier recept
Deze bananen-pancakes zijn erg fris met al dat heerlijke verse fruit, vooral in het lente- en zomerseizoen.
Voor 1 persoon heb je nodig
50 gram havermout
1/2 tl bakpoeder
1 eitje
1 banaan
1 bakring
Voor de topping:
4 el mango
2 grote aardbeien in plakjes
4 el blauwe bessen
Bereiding:
Pureer de ingrediënten voor de pannenkoekjes met de staafmixer en bak er 3 pannenkoekjes van door middel van een bakring.
Schik de pannenkoekjes in een stapeltje op een bord en schik er het fruit tussen en overheen.
Tussendoor: water
Lunch: een salade van 60 gram quinoa, een kwart watermeloen, 1/2 avocado en 60 gram fetakaas, hier wat limoensap over druppelen.
Tussendoor: koffie met een gezond balletje
s’avpmds aten we Indionesische schotel bij kennissen
Nasi putih ( witte rijst )
Saté ayam met saté saus en ketjapsaus en gebakken uitjes
Sajoer lodeh ( gestoofde groenten in kokos en kruiden )
Sambal goreng telor ( ei )
Sambal goreng tempé ( tempé )
Sambal goreng kentang ( dunne frietjes )
Rendang daging ( stoofvlees )
Emping / kroepoek
Verse atjar .
Gedroogde rundvlees .
Gecarameliseerde ananas
Pandan chifon cake .
Pandan / santen schuim
Gebakken kokos
Vanille ijs .(het enige wat niet van eigen hand was)