Ontbijt: een boekweitpannenkoek (30 gram boekweitmeel, wat water beslagje kloppen. Bakken als pannenkoek, met blauwe bessen 30 gram walnoten en honing. Ook lekker met gebakken appel en gele rozijntjes, of ander fruit.
Lunch: half blik kidneybonen met half appeltje in blokjes, halve avocado in blokjes, klein uitje.
Tussendoor; biogarde-yoghurt met half handje amandelen, half appeltje in stukjes, 4 dadels in stukjes.
Diner;
Vooraf een pompoensoep met mangochutney, recept op mijn site
Hoofdgerecht; pasta met oesterzwammen gebakken met twee tenen knoflook en een uitje, 2 dl sojaroom, kwart/ halve champignonbouillonblokje verkruimeld, een flinke hand verse bieslook gehakt. Serveer met verse geraspte parmezaanse/ parano kaas
Tussendoor: koffie met Italiaans koekje en banaan
Tussendoor: stukje kaas met water