Dagmenu 30

Ontbijt: een boekweitpannenkoek (30 gram boekweitmeel, wat water beslagje kloppen. Bakken als pannenkoek, met blauwe bessen 30 gram walnoten en honing. Ook lekker met gebakken appel en gele rozijntjes, of ander fruit.

Lunch: half blik kidneybonen met half appeltje in blokjes, halve avocado in blokjes, klein uitje.

Tussendoor; biogarde-yoghurt met half handje amandelen, half appeltje in stukjes, 4 dadels in stukjes.

Diner;
Vooraf een pompoensoep met mangochutney, recept op mijn site
Hoofdgerecht; pasta met oesterzwammen gebakken met twee tenen knoflook en een uitje, 2 dl sojaroom, kwart/ halve champignonbouillonblokje verkruimeld, een flinke hand verse bieslook gehakt. Serveer met verse geraspte parmezaanse/ parano kaas

Tussendoor: koffie met Italiaans koekje en banaan

Tussendoor: stukje kaas met water

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.