Dagmenu 27

Ontbijt;
Vanmorgen begonnen met een pannenkoek van boekweitmeel van 30 gram boekweitmeel een half ei en soyamelk, daarop een geraspte appel wat aardbeien en kaneel met honing.

Lunch;
Een frittata van twee geklutste eieren, wat restjes prei, stuk courgette, rode paprika (gebruik gerust andere groente waar je wat restjes van over hebt, die kun je op deze manier mooi verwerken) en een stukje van ongeveer 35 gram geraspte 30+kaas
Erbij fruit-smoothie van verse abrikoos, kiwi, banaan en vers sinaasappelsap

Tussendoor;
Biogardeyoghurt met granola, wat abrikoos en lijnzaadjes en een eetlepel lijnzaadolie
(Omega 3)

Diner;
Kidneybonenschotel voor vier personen van;
3 blik kidneybonen, hierbij bakken: kilo gele, oranje en rode puntpaprika’s, pond romatomaatjes, rode gehakte rode peper, 2 tenen knoflook, een klein preitje. Lekker met guacamole van 2 avocado’s, geperste teen knoflook, wat limoensap en sambal, pureren met de staafmixer

S’avonds;
Muntthee met een sesamkoekje

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*