Het ontbijt;
Bestond vandaag uit een pannenkoek van 30 gram havermout en een handje speltvlokken die ik gisteravond al in de amandelmelk heb laten weken, gebakken in kokosolie in een antiaanbaklaag (een dikke pannenkoek maken anders breekt hij) ( en zonder ei deze keer) met blauwe bessen en plakjes banaan bestrooid met zwart sesamzaad en honing.
De lunch;
Van overgebleven kikkererwten salade met twee krielaardappels in plakjes met twee abrikozen in stukjes gemaakt, daaroverheen wat citroensap gesprenkeld. Daarbij een smoothie van twee abrikozen met sinaasappelsap en munt.
Tussendoor;
Een klein bakje biogarde yoghurt met wat granola en cranberries met een el lijnzaadjes
Diner;
Een roerbakschotel van koolrabi, prei en pompoen, gehakte rode peper en knoflook met iets soyasaus en honing. Daarbij gegrilde kip
Daar heb ik een tzatzikisaus bij gemaakt van verse munt, knoflook, kleingesneden komkommer zonder zaadlijst, dikke yoghurt en gehakte rode peper en zout. Lekker met zilvervliesrijst
s’avonds;
Thee met verse mint en een sesamkoekje (Toko)