Dagmenu 19

Vandaag de dag begonnen met een lekker ontbijt van havermout-pancakes (40 gram havermout met een banaan en een ei met staafmixer pureren en bakken in bakring ( 3 stuks)  in koekenpan in kokosolie) met blauwe bessen, honing en pecannoten.

verlate lunch;
2 crackers met verse geitenkaas, verse tijm en honing

Tussendoor, veel, ik had een hongerklap; handje noten met dadels, cracker met sandwichspread, banaan, nog een handje noten, notenballetje.

Diner; Voor 4 personen:
4 zalmforelletjes gebakken in grasboter 6 minuten op de huid en twee minuten op de andere kant.
Later bestrooid met zout en besprenkeld met limoensap.
250 gram Quinoa (koken vlgns gebruiksaanwijzing)

roerbakken:
1 roergebakken struik broccoli  in roosjes en steel in blokjes (eerst 2 minuten geblancheerd,)
2 courgettes in blokjes,
2 gehakte tenen knoflook,
1/2 gehakte spaanse peper.
Voeg er de gekookte en uitgestoomde quinoa aan toe en breng op smaak met zout en limoensap, verdeel over vier voorverwarmde borden.
Leg er de zalmforels op en lepel er wat van de bakboter over, bestrooi met gehakte peterselie en leg er een schijfje limoen op.

Tussendoor: Koffie met  twee notenbolletjes

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.