Ontbijt; 40 gram havermout een nacht van tevoren geweekt in ongeveer 11/2 dl sojamelk, s’ochtends vermengen met 150 gram blauwe bessen uit de diepvries, (kokend water er op gieten en uit later lekken. Er nog door: een flinke hand walnoten en een beetje honing.
Met zwarte koffie en glas verse sinaasappelsap van twee sinaasappels
Tussendoor;
Water en een appeltje, en twee blokjes kaas onder het boodschappen doen bij de Albert Hein
Lunch;
Een lekkere lunch gemaakt; Liefde & Passie broodje met niet te dik kruidenroomkaas, een hele rode puntpaprika en halve avocado per broodje in plakjes op ieder broodje bestrooit met chili zout met glas soyamelk
Tussendoor;
Bij de kookdemo bij de Jumbo wat aardappeltjes van Cela Vita geproefd (viel me nog mee wat voor toevoegingen er in zaten) klein bakje kwark met blauwe bessen (blauwe bessen eet ik héél veel)met een medjool Dadel in stukjes.
Diner;
Vandaag gekozen voor in de oven gegrilde gemarineerde zalm ( gemarineerd in sojasaus met honing en knoflook))
Met een zoete aardappelstamppot van (voor vier personen) 1250 gram zoete aardappels (géén melk en boter erdoor) met daardoorheen roergebakken bos lente-ui, 4 rode puntpaprika’s, 2 tenen knoflook, en een rode peper zonder zaadjes. Dit door de gestampte zoete aardappels scheppen en op smaak brengen met sojasaus en 2 el mangochutny.
Dit stamppotje serveren met de gegrilde zalm met daarop een salsa van 2 avocado’s met 2 lente-uitjes en rode gehakte peper met citroensap op smaak gebracht.
s’avonds; koffie met twee kleine cantuccini koekjes