Dagmenu 17

Het was een heerlijke herfstdag, écht een ovenschoteltjes dag. Het werd een quiche van aardappelpuree, witlofschuitjes en een korstje van gebakken uitjes kaas en gehakte walnoten.

Vanochtend als ontbijt; twee volkoren boterhammen gegeten, eentje met 30+ kaas en tomaatjes, en de ander met geprakte banaan met walnoten met twee geperste sinaasappels en koffie

Tussendoor; hardgekookt eitje met klein beetje zout

Mijn lunch bestond uit; twee volkoren crackers met een gerookte haring geprakt met wat gehakte rode peper en roomkaas, daarop een halve avocado in plakjes.

Tussendoor; bakje Biogarde yoghurt met twee mandarijntjes en wat gemalen amandelen.

Diner; Quiche van aardappelpuree van een kilo bloemige aardappels, klont roomboter hete melk, een ei en verse nootmuskaat, gemalen peper en zout, dikke aardappelpuree van maken en in de ingevette quichevorm van 24 cm scheppen.
Kilo witlofschuitjes 15 minuten voorgekookt in een kring in de aardappelpuree drukken. Daarover 300 gram 30+ kaas in blokjes erover verdelen en 50 gram gehakte walnoten, en een fijngesneden rode ui, 35 minuten in een oven van 200 graden bakken.

Tussendoor; koffie en twee dadels met 4 amandelen

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.