Ontbijt; een dikke havermout gemaakt (overnightoats) van 40 gram havermout en 11/2 dl amandelmelk, met een crunch van granola daaromheen een rand van granaatappelpitjes (bakje AH)
Lunch;
twee speltboterhammen met avocado in plakjes met gepocheerd eitje en wat zout
erbij; glas versgeperste sinaasappelsap
Tussendoor; twee toastjes met ricotta reepjes rode paprika en beetje zout
Diner;
Pasta met gegrilde ricotta, roergebakken spinazie en tomatensaus
Zet de ricotta in klein ovenschaaltje 20 minuten onder de grill totdat deze bruin wordt. In wok 750 gram snacktomaatjes bakken met 3 tenen knoflook in olijfolie enkele minuten. Met stamper fijnstampen in laten koken en overdoen in steelpannetje. 450 gram spinazie bakken met peper en zout, daarna hakken en terugdoen in de wok, op smaak brengen met truffelolie en tomatensaus erbij voegen. Pasta koken en afgieten en door de saus roeren, de ricotta over de borden verdelen en daarover nog wat paranokaas raspen.
Tussendoor; koffie met stukje pure chocolade
Tussendoor: handje pinda’s met water