Chocoladecake met kaneel

Chocoladecake, en dan eentje die niet zo zwaar is. Ik geniet daar erg van, maar ook weer niet al te vaak. Meestal maar een of twee keer in de week

Deze cake is gemaakt van:
3 bananen
3 eieren
12 dadels
4 el honing
2 el kokosolie
3 el cacao
200 gram speltmeel
100 gram ontdooide blauwe bessen
2 tl kaneel
2 tl bakpoeder

Bereiding: pureer de bananen, eieren, dadels, honing, kokosolie, cacao met een staafmixer. Roer er het speltmeel, bakpoeder, kaneel, en bessen doorheen. Vet een cakevorm in en stort er het beslag in. Bak de cake in 35/ 45 minuten gaar in een oven op 175 graden. Controleer met een satehprikker of de cake gaar is, hij moet er droog uit komen.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.